Sunshine Blogger Award

I would like to thank PURPLEORANGESITE by FETINATWINKLE for nominating me for this gorgeous award. She is one of those bloggers I love beca...

I would like to thank PURPLEORANGESITE by FETINATWINKLE for nominating me for this gorgeous award. She is one of those bloggers I love because of her wisdom and creativity.
Go ahead and head over to her blog. Click HERE.


Let’s get started! :)


untitled


• T H E   R U L E S •
- Thank the person(s) who nominated you in a blog post and link back to their blog.
- Answer the 11 questions sent by the person who nominated you.
- Nominate 11 new blogs to receive the award and write them 11 new questions.
- List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo on your post and/or on your blog.


• T H E   Q U E S T I O N S   &   M Y   A N S W E R S •
FETINATWINKLE’s Questions:
1. What would you ask for, if you knew the answer would be a Yes?
Answer: Wow this got me thinking. Lol. Hmmm. I’d ask if I can get a business, car and house & lot for FREE. I am so practical. Haha! AND, a collaboration with Nike, H&M and Terranova.


2. Before making a telephone call, do you ever rehearse what you are going to say?
Answer: No


3. Invent your own word, what does it mean?
Answer: Wabubu means love. Hahahah I’m so weird.


4. Given the choice of anyone in the world, whom would you want as a dinner guest?
Answer: Adam Levine <3


5. What would you rate 10/10?
Answer: The goodness of the Lord. :)


6. What question can you ask to find out the most about a person?
Answer: What kind of music you listen to


7. What would be the title of the current chapter of your life?
Answer: Worth It


8. If you could make a 20-second phone call to yourself at any point in your life at present or future, When would you call and what would you say?
Answer: I prefer speaking to myself in the future. And I’d say “You’ve done a great job back then. “.


9. What’s something that happened or something that someone said, changed how you view the world?
Answer: It’s when after my mum survived of Cancer. My father said “Money CAN buy happiness, because money bought your mum’s life.”.


10. What book impacted you the most and why?
Answer: All books of Colleen Hoover. They are just realistic and is really happening right now.


11. If life is a game like some people say what would some of your rules be?
Answer: No judgement.


• T H E   N O M I N E E S •
- RANDOMTHOUGHTSBYHAYA 
- AK MAKEUP ADDICT
- LIFESTYLE FOR YOUR EYES
- HARI-HARIAN
- OUT N’ ABOUT
- JUST LIKE HEAVEN
- LIFE AS DAISY
- ONCE DRIVEN, FOREVER DREAMER 
- STEPS TO WONDERLAND 
- DEAR DAD 
- PANACHE HAUTE COUTURE 


• M Y   1 1   Q U E S T I O N S   T O   T H E   N O M I N E E S •
1. Do you take the shampoos and conditioner bottles from hotel?
2. Is there a profession you picture your future spouse doing?
3. What is your biggest pet peeve?
4. Do you ever dance even if theres no music playing?
5. Is it okay for guys to wear pink?
6. Do you still watch cartoons?
7. Where would you bury hidden treasure if you had some?
8. What movies could you watch over and over and still love?
9. When was the last time you wrote a letter to someone on paper?
10. When you were a kid, what did you dress up as for Halloween?
11. Have you ever cried because you were so happy?


There you go guys! I’d love to tag all the bloggers out there but I have to follow the rules, so feel free to comment your answers below if you aren’t tagged and want to answer. I’d deffo love it! :)


 

xx,
Clang


suns


Don't forget to follow me on social medias! :)
t i f
#blogger #WordpressBlogger #wordpress #unveils

You Might Also Like

9 comments

  1. Congrats dear. xx

    https://simpleserenity.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. Hahahah.... I love your questions more than your answers. 😂😘

    Congratulations Claire. 😅😅😅

    ReplyDelete
  3. Thank you so much for the nomination! Wabubu is such a unique word for love 😂

    ReplyDelete
  4. Congratulations on the award! You have a creative word for love there! Have a nice day. :D

    ReplyDelete
  5. Welcome! :) Awwwe hehe thank you!! ♡

    ReplyDelete

INSTAGRAM